ТурбоСТО
4.2
21 отзыв
+38 (067) 647-26-28
ул. Изюмская, 1, Киев
Детализация рейтинга

Отзывы о ТурбоСТО

Аватар пользователя Никита
Никита

Ребята молодцы, они доброжелательные и делают все хорошо. Мне особенно понравилось, что сотрудники все сделали не просто тяп-ляп, лишь бы быстрее отделаться, а конкретно, тщательно, правильно, долго смотрели и машину. Диагностику и заправку кондиционера выполнял один сотрудник, у него по времени заняла работа 1,5 часа, а может чуть больше. Ремонт турбины провели в другой день. Я очень любопытная и мне нужно все смотреть, на время работ мне разрешили находиться в ремонтной зоне. Сотрудники мне все показывали и рассказывали. Результатом и качеством работы я осталась довольна, как и всегда. Спасибо!

Аватар пользователя
Официальный ответ компании
Іван 13 февраля 2024

@Никита, бачу ти дівчина? "очень любопытная", "осталась довольна"... ((( Нижче там є ще "Лола", яка навідміну від тебе хлопець і "звертався до СТО"... Адміни, це намальовані відгуки від ботів. Ця компанія дуже полюбляє таке "малювання", а люди потім купуються на "зірочки" і втрачають гроші, час та нерви.

Аватар пользователя Андрей
Андрей

Недавно заїхав до цих хлопців з питань ремонту турбіни, провели безкоштовну діагностику за що я їм дуже вдячний, далі прийнялись за ремонт, вийшло не так дорого як я думав собі, респект! Все чудово!!!

Поставьте свою оценку
Написать отзыв
Аватар пользователя Руслан
Руслан

Я був дуже вражений обслуговуванням на СТО з ремонту турбін. Почав звертати увагу на проблеми, коли моя машина почала свистіти, капати масло і видавати чорний дим з вихлопу. Це було дуже тривожно, і я вирішив звернутися до фахівців. Співробітники СТО провели ретельну діагностику та ефективно виправили всі проблеми, включаючи турбіну, форсунки, ТНВД, топливну аппаратуру, двигатель і чистку фільтра сажі. Особливо мені сподобалася швидкість роботи та чистота в їхніх цехах. Безкоштовна діагностика також була приємним бонусом. Я рекомендую це СТО для ремонту автомобілів.

Аватар пользователя Олег Мурдик
Олег Мурдик

Виявили тріщину на чавуні на Mitsubishi Pajero, думав, скажуть купувати нову турбіну,. А я тільки приблизно знаю, скільки вона може коштувати!!!!! Сказали, що відновлять і буде як новісінька. Фахівці заварили корпус тепер проблем немає. Зекономили мені нерви та фінанси)

Аватар пользователя Дмитро
Дмитро

Надоели странные звуки под капотом, отдали на диагностику, сказали, что турбина, заменили на новую оригинальную и качественную. Быстро и качественно делают. Еще не дорого, как на сто, рекомендую!

Аватар пользователя Денис Кулик
Денис Кулик

Очень долго мучился со свистом, и нехваткой тяги. Да, понимаю, что нужно сразу на СТО обращаться. Да так и сделал, но вот меня на нем и муріжили несколько раз - сделают что-то, через пару недель по новой. Не выдержал уже спросил напрямую - ребята, может, мне к другим поехать уже. Они мялись, но все-таки сказали, что наверное нужно к спецам по турбинам. Я через поиск нашел ТурбоСто, полазил по отзывам. Они, конечно, не показательные, так как здесь конкуренция большая, да и пога****ь люди некоторые любят. Короче я приехал на сервис и просто с ребятами поговорил напрямую. Конечно, меня в тот же день не приняли на диагностику, но записали на следующий. После диагностики выяснилось, что проблемы с системой Коммон рейл на моей машине. Одна из форсунок “филонит” и тнвд не работает нормально. Такое редко, но бывает. Я вообще на коммоны подумать не мог, так как это последняя прогрессивная система. А бывает, видите. Короче оставил на просмотр весь топливный насос, ведь могут быть последствия. Заодно ребята посоветовали почистить сажу, так как это поможет снизить негативное влияние на турбину. Одним словом, мораль такова - уже езжу месяц и все тихо-гладко. Думаю, комментарии излишни.

Аватар пользователя Анастасия
Анастасия

Оставляли здесь машину на ремонт турбины (Passat b7). Машину обещали сделать за 2 дня, по итогу ремонт затянулся на неделю и с каждым днём были только обещания менеджера которые звучали как "турбинка собрана, сегодня закончим" , сами менеджеры (Алексей и Сергей) никакой информации по телефону сказать не могут, говорят что уточнят и перезвонят через 10-20 минут и по итогу не перезванивают. 4 дня мы были на завтраках от менеджера: сделаем сегодня как и обещал, почти собрали но не успеваем из-за комендантского, вот-вот к вечеру будет готова. Работа менеджеров СТО отвратительная, зачем кормить клиента завтраками и обещать сделать "сегодня" и по итогу затягивать ремонт на 4 дня После того как нам сделали "ремонт турбины", поменяли масло, почистили сажовый фильтр, мы поехали к другому мастеру, который специализируется именно на дизельных Пассатах, после его диагностики оказалось что турбина даже не снималась (заводская маркировка на болтах не тронута), также во время езды турбина начала нездорово шуметь (сначала мы думали что так и надо, потому что в гарантии было указано что первые 500 км нужно чтобы турбина адаптировалась). Помимо этого была проблема - текло масло на двигатель, после их ремонта оно продолжало течь + добавилась протекающаяся солярка, в итоге двигатель закипел (благо что уже у другого мастера, по-другому были бы на эвакуаторе). Также обещали убрать чек, который якобы вылез из-за забитого сажевого фильтра, в итоге нам сказали, что в этой машине, так как есть Adblue, сажовый фильтр в принципе трогать НЕЛЬЗЯ (подозреваем то, что его так и не тронули, но работу вписали). По итогу машина простояла больше недели, непонятно что сделали (и делали ли вообще), но получилось так, что машину отдали в ужасном состоянии. Взяли 24 000грн за работу, акт выполненных работ прикрепляю. Крайне не советую это СТО!

Аватар пользователя Іван
Іван

Був 2чі з капремонтом турбін, авто BMW X3, з двома турбінами. Грошей взяли як нормальне СТО, а робота (не хочу образити людей з обмеженими) як люди з вродженими вадами голови, рук, очей, мозку. За рік авто простояло на цьому «СТО #1», під час першого ремонту 1,5 місяці, під час другого ремонту (рекламації по їхньому) це 2 місяці. Вдалось отримати авто тільки після того як почав погрожувати їм поліцією. Результат: - турбіни знову здохли 1 раз через 1000км, 2 раз - 4-5 тис км; - повністю заклинений перепускний клапан; - майстрами було просрано більшість заводських болтів і кріплень; - обірвані і не замінені болти на павук турбін; - вирване кріплення бампера і на половину прикручений бампер; - про..рано 3,5 міс часу, дофіга і трішки грошей; - купа нервів і ніякий результат!!! Так що краще тікай з відтіля, чим швидше, тим краще.

Аватар пользователя Lola
Lola

Доброго дня всім. Звертався на турбосто для обслуговування ходової, заміни свічок та колінвала, також потрібно було виправити свистіння в вихлопній системі. Все виколи чудово та за доступну ціну. Мій шевроле авео бігає.

Аватар пользователя Ігор
Ігор

Мені дорекомендували ефективні методи виконання робіт з ремонту двигуна, враховуючи обмеження фінансів. Робота в ТурбоСТО вражає своєю чіткістю, ясністю та прозорістю. Завдяки їхнім фахівцям автомобіль швидко повернувся до роботи!

Аватар пользователя Валентин
Валентин

Висловлюю величезну подяку Олександру і його команді за їхній професіоналізм і уважне ставлення до клієнтів. Спілкування з такими фахівцями, які вміють знаходити справжні причини поломок, завжди приємне. Я є власником Discovery 4 3.0 TDI 2011 року випуску з пробігом 165 000 км. Протягом трьох років ніхто не міг визначити причину помилки P1247 - низький тиск у турбокомпресорі, і відсутність інших помилок ускладнювала діагностику. У підсумку виявилося, що проблема механічна і не фіксувалася системою: клапан правої турбіни не закривався на 2-3 мм. Після ремонту проїхав у відпустку 3500 км і тільки нещодавно перестав очікувати появи помилки. Дякую вам, хлопці, і бажаю удачі!

Аватар пользователя Вадим
Вадим

Заходжу в інтернет, знаходжу автосервіс в Харкові.Мій мотор поламався, але хлопці вміло виправили ситуацію. Компетентна робота та детальний огляд моєї машини залишили мене вдячним. Рекомендую цей автосервіс для надійного та якісного ремонту.

Аватар пользователя Женя
Женя

На СТО приїхав для заміни гальмівних колодок. Попередньо співробітники підібрали відповідні колодки за ВІН-кодом. Заміна була зроблена швидко. У процесі заміни була виявлена ​​проблема з прикипілою направляючою супорта, яка при знятті зламалася. Направляючу було оперативно замовлено та замінено у зазначений термін. Обслуговуванням задоволений. надалі планую користуватися послугами цього СТО.

Аватар пользователя Анатолий
Анатолий

Залишав на ТО тут свого рисачка, після чого склались такі враження: 1. Зручне розташування та гарна територія. 2. Дякую менеджерам по роботі з клієнтами СТО та магазину за розуміння та професіоналізм. 3. Окреме дякую майстрам, які проводили ТО та діагностували підвіску і навісне двигуна. 4. Співвідношення ціна-якість. Є звісно ж дешевше, але є і дорожче з тими самими умовами(можливо і гіршими). 5. Було питання по зчитуванню помилок, але все вирішилось. Я думаю адміністрація прийме до уваги.

Аватар пользователя Олександр
Олександр

Нещодавно я звернувся до цього СТО зі скаргами на нестабільний хід мого автомобіля, і я вражений результатами їхньої роботи. Моє авто було вже декілька разів на інших СТО, і ніхто не міг точно визначити причину проблеми. Але це СТО було відмінним винятком. Вони підняли автомобіль на діагностику і оперативно виявили кореневу причину проблеми. Механіки виконали ремонт на високому рівні і використали лише якісні запчастини.

Аватар пользователя Адам
Адам

Дякую ТУРБОСТО за ремонт. Рульова рейка була пошкоджена через довготривале використання. Після ремонту, руль став краще відчуватись і відклик на повороти став значно кращим. Після ремонту відчуття контролю над машиною дуже сильно змінилось в позитивну сторону.

Аватар пользователя Віктор
Віктор

Более несерьезного СТО не видел нигде. Изначально позвонил объяснил проблему, мне сказали *ремонт займет день если все хорошо, три если нет*, приехал на место там объяснили что они это не делают будут отправлять, минимум 10 дней, в итоге моя машина находиться на ремонте уже более трех недель, последнее 4 дня звоню каждый день, мне даже не могут нормально сказать цену ремонта и сроки, говорят что мой менеджер болеет, или что случился какой-то форс мажор и мне перезвонят завтра, или просто не берут трубку. В итоге забрал машину через 36 дней, за ремонт взяли космическую сумму, первый раз пришел они ее вообще завести не смогли(после ремонта за 45 тысяч!), на следующий день пришел завели машину из насоса топливо лилось как из под крана, машина потеряла мощность и в подарок отломали крепление генератора в чем не признаються! Механик выразился что у него лично кое как получилось настроить ТНВД(который они отправляли «подрядчику», лучше отдайте деньги которые собираетесь у них оставить бомжам, а еще почитайте позитивные отзывы внимательно, они куплены!

Аватар пользователя Іван
Іван

15.01.2024 приїхав на діагностику авто, так як в районі турбіни з'явився специфічний свист. Майстер подивився і сказав, що проблема з турбіною. 31.01.2024 року приїхав на це сто для ремонту. Зняли турбіну, і як вони кажуть, поставили на стенд для перевірки,потім мені передзвонив менеджер і сказав шо турбіну потрібно повністю перебирати, і вартість за ці роботи буде 21000 гривень. Я звичайно погодився на цей дуже не дешевий ремонт. Два дні авто стояло на ремонті і зрештою моя машина виїхала з ремонтного боксу. Я попросив менеджера продемонструвати якість ремонту і тут від здивування я завмер, свист від турбіни як був так і залишився. Після моїх зауважень менеджеру, він почав виправдовуватись, що турбіна була в поганому стані і її необхідно було ремонтувати. Я не проти, можливо, турбіна і була в поганому стані, але я приїхав до вас з зовсім іншою проблемою, в кінцевому результаті отримав машину з тими самими проблемами ще й заплатив 21000 гривень. Оце так сервіс. Я почав вимагати повернення грошей, але так ніхто поки мені гроші не повернув, до цих пір. Дуже поганий сервіс. За дві години поки я чекав машину зустрів 4 людини, які так само як і я, були не задоволені обслуговуванням. А це вже багато про що говорить. Доречі продемонструю на фото як робиться їх рейтинг

Аватар пользователя Омелян Петрович
Омелян Петрович

Пару тижнів почував сторонні звуки під днищем автівки, грішив на турбіну. Звернувся на сервіс сто біля роботи і не помилився. Діагностику провели оперативно, проблема була не в турбіні, а в актуаторі. Персонал попередив про чергу у тиждень. Мій лексус ЕС відремонтували потім за 4 дні. Він їздить, немає постукування і скрипу, і ціна відповідала домовленостям.

Аватар пользователя Lola
Lola

Хлопці виконали нехілий такий ремонт на Daf 95XF. Роботи зайняли точно півтора дня, і наступного вечора я вже отримав свій автомобіль. Рекомендую звертатися до них, Харков - важко, але тут допоможуть!

Аватар пользователя
Официальный ответ компании
Іван 13 февраля 2024

@Lola, Шановна Лола, підкажіть будь ласка, я бачу 2 відгуки від "Лоли" від 24.01.24 і ще один від 25.01.24. Це Ви протягом двох днів відремонтували Daf 95XF, позбавились проблеми "масляного туману" і відремонтували своє Авео в цих "майстрів", чи така кількість Лол користується їх послугами? Дякую за відповідь ) P.S. До турбосто: краще б ви так роботу свою робили і помилки свої виправляли, як ви скрізь відгуки схвальні розміщуєте. Хоча не можу не відмітити, що якість ваших ремонтів цілком відповідає якості відгуків. Фу панове.

Аватар пользователя Lola
Lola

На СТО мені порекомендували звернутися друзі через моє постійне ниття через постійні проблеми з масляним туманом. Уже за один візит механіки успішно вирішили цю проблему. Висловлюю подяку за ефективність та якісний сервіс. порадувала безкоштовна діагностик

Нерекомендуемые отзывы
Отзывы ниже определены нашей системой как подозрительные
Аватар пользователя Діана
Діана

Гарне СТО, свою роботу виконали досить швидко, Індивідуальний підхід до клієнта, приємні ціни, якість робіт дуже хороша, робітники все чітко пояснюють і швидко ремонтують. За довговічність ремонту дізнаюсь згодом. Рекомендую!

Аватар пользователя Павлік
Павлік

В моєму Хюндай акцент 2000р. став помічати, що стало важко повертати руль, докладаю зусиль, почала боліти рука. Просто заїхав 24.01 на найближче сто з роботою, лишив машину, мені передзвонили і детально розповіли про проблему і вирішення. Зношування головних вузлів гідросистеми руля сталося із-за протікання рідини із системи. Замінили пару деталей, які в них же по телефону і замовив. Все чітко, автівку забрав за 4 дні.

Аватар пользователя Богдан
Богдан

Шикарное место ,отличные цены ,приехал чинить ходовую, понравился персонал ,очень приятный сайт, хороший контакт центер, бесплатная диганостика, быстро все сделали и объяснили, отличные мастера. Советую

Аватар пользователя Данііл
Данііл

Вже був 2 рази, майстри — професіонали своєї справи, ціни доступні. Миготіла панель приладів. За короткий час мені повідомили про всі проблеми та сказали приблизну ціну. Я дуже задоволений роботою. Все працює, ніби тільки з салону. Дякую!

Аватар пользователя Денис П.
Денис П.

Проводилась диагностика моей тормозной системы, работу выполнили оперативно и на высоком уровне. Я не слишком хорошо ориентируюсь в автомобильных вопросах, однако здесь мне всё разъяснили понятным языком. Хочу выразить особую благодарность мастеру по имени Антон - он проявил себя как исключительно вежливый и обаятельный специалист, отлично находящий общий язык с клиентами. Благодарю за вашу профессиональную работу!

Аватар пользователя Іван
Іван

Моє перше відвідання ТурбоСто залишило найкращі враження. Майстри виявились дуже досвідченими та уважними до потреб клієнта. Ремонт пройшов швидко і без неприємних сюрпризів. Обов’язково скористаюся їхніми послугами знову

Аватар пользователя Вова
Вова

Моя поездка в данное авторемонтное мастерскую была в целом положительным опытом. Работники были профессиональными и внимательными. Моя проблема была решена качественно, и мой автомобиль снова в хорошем состоянии. Я также оценил быструю обработку и выполнение работ. Однако есть небольшие аспекты, которые можно улучшить. В частности, цена за обслуживание оказалась немного выше, чем я ожидал, и некоторые расходы были неожиданными. Также, я хотел бы видеть более подробные консультации и рекомендации по будущему обслуживанию моего автомобиля. В целом, это надежное место для ремонта автомобилей, и я рассмотрю его в будущем при необходимости. Уверен, что с некоторыми улучшениями в коммуникации и ценообразовании, оно может стать еще более привлекательным для клиентов.

Аватар пользователя Філіп
Філіп

Спасибо сервису ТУРБОСТО за качественную работу ! В сервисе работают проффесионалы своего дела , сделали диагностику автомобиля и предоставили мне оригинальные запчасти для моего авто. Уже несколько дней езжу без проблем с ускорением и нестабильным ходом ! Ставлю 5 звезд

Аватар пользователя Никита
Никита

У меня Опель, появился запах горелого масла и замыл протечку. Заехал на диагностику в Харькове, сказали нужно менять турбину. Это же так дорого! Был случайно проездом в Киеве, увидел рекламу СТО сугубо по турбинам, записался. Поменяли прокладку турбины масла, из-за нее и была утечка, обошлось все в копейки по сравнению с новой турбиной)))